0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Country

240,-
Productomschrijving
Deze stijlvolle salontafel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en dus ook meerdere interieurstijlen. Je kunt salontafel Country aanschaffen als moderne salontafel, door deze in high gloss white te bestellen. Of je gaat voor een landelijke, rustieke salontafel, door voor de kleur light sonoma of dark sonoma te kiezen. In alle varianten heeft deze salontafel drie lagen. In het midden is plek voor boeken, tijdschriften, onderzettesr of je afstandsbediening bijvoorbeeld. Het bovenblad is groot genoeg om decoratie op te plaatsen en glazen. De drie lagen zijn verbonden door een zilveren buis en is daarmee erg stabiel. Wil je jouw zithoek compleet maken? Kijk dan ook eens bij onze bankstellen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 34 cm
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 100 cm
Diepte
: 100 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.