0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kleine salontafel Stone

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 395,- 245,- 38%
Productomschrijving
Een kleine salontafel is een musthave om meerdere redenen. Heb je een grote hoekbank en geen plek meer of een kleine woonkamer of gewoon geen behoefte aan een salontafel die jouw hele zithoek opeist? Dan is de kleine salontafel Stone het perfecte item voor jou. Deze salontafel is perfect om drankjes op te zetten, maar zal absoluut niet te veel plek in beslag nemen. De grotere variant van deze kleine salontafel is ook verkrijgbaar in onze webshop. Wil je jouw interieur compleet maken of zoek je nog iets moois voor in jouw zithoek? Bekijk dan ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 68 cm
Breedte
: 68 cm
Hoogte
: 43 cm
Te bekijken?
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.