0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten salontafel Quintin

299,- 210 30% Je bespaart € 89,00
Productomschrijving
Deze houten salontafel zal alle ogen naar zich toe trekken. Wat een beauty. Salontafel Quintin is gemaakt van gerecycled hout, wat ervoor zorgt dat er onmiddellijk een natuurlijke look wordt gecreëerd. Het leuke aan deze twee houten salontafels is dat je zelf kunt kiezen hoe je ze neerzet. Zo kun je ervoor kiezen één van de tafels als salontafel te gebruiken en de ander als bijzettafel. Of je zet ze allebei naast elkaar neer. Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen de één deels onder de ander te schuiven, voor een speels effect. En voor meer ruimte in je woonkamer. Nog op zoek naar een mooie hoekbank voor in je woonkamer? Kijk ook eens bij onze collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50/65 cm
Lengte
: 50/65 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 36/46 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.