0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten eettafel Rustic

925,-
Productomschrijving
Deze prachtige, houten eettafel Rustic is zoals je ziet een echte blikvanger. Zet deze eettafel in jouw eethoek en jouw hele woning fleurt op en krijgt een natuurlijke uitstraling. De houten eettafel is dus gemaakt met metalen poten. De Rustic past het best in een industrieel of een landelijk interieur, door het gebruik van deze natuurlijke materialen. Door de U-poten is dit een stabiele, maar ook robuuste eettafel. Met genoeg bovenblad om servies op te zetten, maar ook om decoratie te plaatsen. Ook nog op zoek naar eetkamerstoelen voor bij deze houten eettafel? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 100 cm
Hoogte
: 78 cm
Lengte
: 220/240/300/350/400 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.