0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoge bijzettafel Lovan

89,- 49 45% Je bespaart € 40,00
Productomschrijving
Hoge bijzetafel Lovan is een industrieel bijzettafeltje, om jouw zithoek helemaal mee af te stylen. Deze bijzettafel over bank schuiven is heel handig! Zo hoef je niet op te staan en naar jouw salontafel te reiken. Je kunt gewoon lekker blijven zitten. En hebt je glas, boek of afstandsbediening gewoon binnen handbereik. Er is nog genoeg ruimte voor je voeten en benen ónder het bovenblad. Dus kun je liggen en zitten op je bank, zonder dat dit problemen oplevert. En omdat de poten van metaal zijn en het bovenblad licht is, past deze hoge bijzettafel bij alle soorten en kleuren banken. Daarnaast neemt deze bijzettafel ook niet veel plek in beslag. Ook nog op zoek naar een salontafel, kijk dan eens hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 40 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.