0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze eettafel Tilburg

340,- 200 42% Je bespaart € 140,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 160 x 90 cm
Productomschrijving
Grijze eettafel Tilburg is verkrijgbaar in de kleur Grey en in twee afmetingen. Dit is niet voor niets een van onze bestsellers! De kleur grijs is ideaal om in een al wat drukker interieur te zetten. Deze eettafel is namelijk heel rustig. Daarnaast is het ook een zeer stabiele tafel, waar je met 4 of 6 personen aan kunt zitten. Dat is afhankelijk van de lengte waarin je deze eettafel bestelt. Je kunt ook de complete set Tilburg bestellen, dan heb je meteen alle meubels van die serie bij elkaar en in dezelfde stijl. De grijze eettafel is verkrijgbaar in de lengte 160 cm. En ook in de kleur Urban Oak. De afmetingen van deze grijze eettafel zijn verder B90 x H76 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 28 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze eettafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze eettafel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.