0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Landelijke eettafel Marquise

180,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm

Productomschrijving

Deze landelijke eettafel is ideaal voor een rustiek interieur. Eettafel Marquise is makkelijk te combineren met allerlei soorten, kleuren en materialen eetkamerstoelen. Je zit eigenlijk altijd wel goed met deze landelijke eettafel. Een (gedeeltelijk) witte tafel zorgt voor veel rust en ruimtelijkheid in jouw eetkamer of keuken. Hierdoor oogt deze ruimte groter en lichter. Door de witte poten en het grijze bovenblad heeft deze eettafel landelijke kenmerken, maar misstaat dit meubel ook zeker niet in een modern of klassiek interieur. De tafel heeft een lengte van 170 cm en is daarmee geschikt voor 6 personen. Shop deze landelijke eettafel nu snel online of neem eerst een kijkje in één van onze showrooms in Amsterdam of Den Haag. Je kunt ook kiezen voor de complete woonkamerset Marquise, waar deze landelijke eettafel een onderdeel van is!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke eettafel Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke eettafel Marquise vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.