0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijke eettafel Marquise

205,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
Productomschrijving
Deze landelijke eettafel is ideaal voor een rustiek interieur. Eettafel Marquise is makkelijk te combineren met allerlei soorten, kleuren en materialen eetkamerstoelen. Je zit eigenlijk altijd wel goed met deze landelijke eettafel. Een (gedeeltelijk) witte tafel zorgt voor veel rust en ruimtelijkheid in jouw eetkamer of keuken. Hierdoor oogt deze ruimte groter en lichter. Door de witte poten en het grijze bovenblad heeft deze eettafel landelijke kenmerken, maar misstaat dit meubel ook zeker niet in een modern of klassiek interieur. De tafel heeft een lengte van 170 cm en is daarmee geschikt voor 6 personen. Shop deze landelijke eettafel nu snel online of neem eerst een kijkje in één van onze showrooms in Amsterdam of Den Haag. Je kunt ook kiezen voor de complete woonkamerset Marquise, waar deze landelijke eettafel een onderdeel van is!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 46 kg
Lengte
: 170 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke eettafel Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke eettafel Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.