0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Industriele tafel Papillon

456

Productomschrijving

Deze industriële tafel is een echte blikvanger. Een x poot tafel is niet voor niets zo'n trend nu. Het geeft je eetkamer of keuken een bijzonder tintje. Het is speels, maar tegelijk ook stoer, het is apart en creatief. Aan een kruispoot tafel zet je makkelijk vier of zes stoelen, het zorgt dus niet voor minder ruimte. Maar geeft je woning wel een stoer uiterlijk. Het bovenblad heeft een dikte van 8 cm. Door het gebruik van donkere kleuren in deze industriele tafel, krijgt je woning iets warms en knus. Leuk te combineren ook met een Afrikaanse schaal, een glazen kom, of een mooie vaas met plant. Je kunt er dus alle kanten mee op! Deze industriele tafel met x-poot is zelfs voor een heel mooie prijs verkrijgbaar. Deze tafel kan gecombineerd worden met meerdere soorten stoelen. Voor eetkamerstoelen kun je hier kijken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 183,5 cm
Lengte
: 100 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.