0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Tilburg

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Tilburg vind je hieronder.
Productomschrijving
Eettafel Tilburg is verkrijgbaar in de kleur Grey en in twee afmetingen. Dit is niet voor niets een van onze bestsellers! De kleur grijs is ideaal om in een al wat drukker interieur te zetten. Deze eettafel is namelijk heel rustig. Daarnaast is het ook een zeer stabiele tafel, waar je met 4 of 6 personen aan kunt zitten. Dat is afhankelijk van de lengte waarin je deze eettafel bestelt. Je kunt ook de complete set Tilburg bestellen, dan heb je meteen alle meubels van die serie bij elkaar en in dezelfde stijl. De afmetingen van deze eettafel zijn verder B90 x H76 cm. Zoek je nog meer meubels voor in jouw zithoek? Bekijk dan ook eens onze eetkamerbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 160 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 28 kg
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.