0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel wit Rotterdam

165,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white - 180 x 90 cm

Productomschrijving

De eettafel wit Rotterdam is een eettafel met een landelijke look. Deze gehele eettafel is uitgevoerd in de kleur wit, wat voor veel rust en ruimte zorgt in jouw eetkamer. Deze eettafel wit komt in de afmeting 180 cm en is dus geschikt voor zes personen, of acht personen (twee aan de kop van de tafel). De eettafel is gemaakt van een harde kunststoflaag die bekend staat om de onbreekbare en krasvrije eigenschappen. En dus ideaal voor wanneer je kinderen in huis hebt, want deze kunnen naar hartenlust spelen en tekenen aan tafel! De eettafel is uitgevoerd met vier robuuste poten die voor veel stabiliteit zorgen. De eettafel wit Rotterdam is leverbaar in de kleur Washed White en is ook onderdeel van de complete woonkamer Rotterdam. Deze bekijk je hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel wit Rotterdam .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel wit Rotterdam vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.