0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Adita

160,-
Productomschrijving
De eettafel Adita hoort bij de landelijke woonserie Adita. Het design is simpel, maar daardoor niet minder mooi. Deze tafel straalt namelijk 'landelijk' uit. Wat een warme en huiselijke uitstraling geeft aan jouw eethoek. Deze eettafel is los verkrijgbaar, maar ook bij de woonset. Bij de complete woonkamer Adita zijn de meubels al voor je uitgezocht. Zo krijg je de eettafel, salontafel, het dressoir en het tv-meubel voor een mooie prijs. Én ben je meteen klaar met woonkamermeubels shoppen! Je kunt de gehele woonserie Adita, waar ook een vitrinekast verkrijgbaar is, in een WOONENZO woonwinkel bekijken. Of shop verder op onze website.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 79 cm
Lengte
: 160 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Adita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Adita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.