0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamertafel Els

399,- 290 28% Je bespaart € 109,00
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik - 200 x 100 cm
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik - 180 x 90 cm
  • Spaanplaat - ROU_Beton - 200 x 100 cm
Productomschrijving
Deze eetkamertafel met spinpoten is ideaal wanneer je een donker of industrieel interieur hebt. De eetkamertafel is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zoals de betonlook en de houtlook. Door de stalen poten past deze tafel goed in een industrieel, maar ook in een modern interieur. Door de spinpoten kun je veel stoelen aan deze tafel kwijt. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken dat de poten op een onlogische of onhandige plek zitten. Deze eetkamertafel is makkelijk te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Bekijk hier ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 - 100 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 180 - 200 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamertafel Els vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.