0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamertafel Els

265,- Adviesprijs399,- 34% Je bespaart € 134,00
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik - 200 x 100 cm
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik - 180 x 90 cm
  • Spaanplaat - ROU_Beton - 200 x 100 cm

Productomschrijving

Deze eetkamertafel met spinpoten is ideaal wanneer je een donker of industrieel interieur hebt. De eetkamertafel is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zoals de betonlook en de houtlook. Door de stalen poten past deze tafel goed in een industrieel, maar ook in een modern interieur. Door de spinpoten kun je veel stoelen aan deze tafel kwijt. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken dat de poten op een onlogische of onhandige plek zitten. Deze eetkamertafel is makkelijk te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Bekijk hier ons ruime assortiment.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 - 100 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 180 - 200 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamertafel Els vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.