0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel wit Rotterdam

185,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white - 180 x 90 cm
Productomschrijving
De eettafel wit Rotterdam is een eettafel met een landelijke look. Deze gehele eettafel is uitgevoerd in de kleur wit, wat voor veel rust en ruimte zorgt in jouw eetkamer. Deze eettafel wit komt in de afmeting 180 cm en is dus geschikt voor zes personen, of acht personen (twee aan de kop van de tafel). De eettafel is gemaakt van een harde kunststoflaag die bekend staat om de onbreekbare en krasvrije eigenschappen. En dus ideaal voor wanneer je kinderen in huis hebt, want deze kunnen naar hartenlust spelen en tekenen aan tafel! De eettafel is uitgevoerd met vier robuuste poten die voor veel stabiliteit zorgen. De eettafel wit Rotterdam is leverbaar in de kleur Washed White en is ook onderdeel van de complete woonkamer Rotterdam. Deze bekijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel wit Rotterdam .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.