0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Prima met 4 stoelen

180,-
Productomschrijving
Eettafel Prima met vier stoelen is een complete set. Je krijgt voor deze prijs dus een eettafel, inclusief vier eetkamerstoelen. Zo weet je zeker dat jouw eetkamermeubels goed bij elkaar passen wat betreft stijl. Eethoek Prima is een eenvoudige maar functionele eethoek. En is hiermee een ideale aanvulling wanneer je een extra tafel in je woning nodig hebt, of wanneer je een wat kleinere ruimte hebt voor je eethoek. Zeker omdat het geen brede en lange eettafel is, neemt deze niet veel plek in beslag maar is de tafel toch groot genoeg voor vier personen. Kies je de eettafel en eetkamerstoelen liever apart van elkaar uit? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan eens onze selectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70-45 cm
Hoogte
: 75-84 cm
Lengte
: 110-51 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.