0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel met stoelen Amelia

150,-
Productomschrijving
Deze mooie en subtiele eettafel met stoelen zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt dan deze is. Omdat de eetkamerstoelen een open karakter hebben en er gebruik wordt gemaakt van rustige kleuren. In een kleinere ruimte kun je beter geen ‘dichte’ meubels zetten en daarom is deze set perfect. Deze eenvoudige eethoek is ook nog eens spotgoedkoop! In een kleine eetkamer of als toevoeging van een keuken, is deze eettafel met stoelen ideaal. Omdat dit geen robuuste meubels zijn, komen deze goed tot hun recht in een wat kleinere ruimte. Eettafel met stoelen Amelia bestaat uit een eettafel met vier eetkamerstoelen. Zoek je de meubels liever los bij elkaar? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk dan eens onze collectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70-41 cm
Hoogte
: 76-86 cm
Lengte
: 120-43 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.