0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Kirby

525,-
Productomschrijving
Deze mooie industriële eettafel van mangohout is een echte blikvanger. Met de afmeting 180 cm zorg je voor genoeg zitplek voor een heel gezin. Hier kunnen namelijk zes personen aan zitten en mocht je de kopse kant ook meetellen, passen er zelfs acht personen aan deze tafel. Door het mangohout dat wat ruwer en robuuster oogt, krijg je een heel natuurlijke look in je eetkamer. Deze eettafel is perfect voor in een stoer interieur, maar ook in een landelijke woonstijl past de tafel heel mooi! Shop deze eettafel snel en veilig online op WOONENZO.nl. Of bekijk onze gehele collectie eettafels, voor meer verschillende stijlen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.