0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boomstam bijzettafel Jim

299,- 179 41% Je bespaart € 120,00
  • Hout - Rou_Gerecycleerd_Hout
Productomschrijving
Boomstam bijzettafel Jim is een echte aanwinst voor jouw zithoek. Deze boomstam bijzettafel is speels, uniek en geeft dat landelijke, natuurlijke gevoel. Deze toffe bijzettafel is gemaakt van gerecycled hout, wat voor een natuurlijk karakter in jouw zithoek zorgt. Het is ook leuk deze bijzettafel te gebruiken om een plant op te zetten. Dus als het ware als een chique plantenbak. Deze houtkleuren gaan namelijk heel goed met het groen van een plant. En dit zorgt ook weer voor iets huiselijks. Ook nog op zoek naar een salontafel? Kijk dan ook eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 42 cm
Diepte
: 55 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.