0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Aksel

Sale
Adviesprijs 255,- 220 14%
Productomschrijving
Salontafel Aksel is een super moderne salontafel. Deze tafel is helemaal uitgevoerd in glas. Je kunt op deze manier een bepaalde look creëren in jouw woonkamer. Een glazen salontafel is ideaal wanneer je geen grote woonkamer hebt. Een kamer oogt namelijk groter en ruimtelijker wanneer je gebruik maakt van glazen bijzetmeubels. Omdat dit geen massieve meubels zijn, lijkt jouw ruimte ‘leger’. En dat is natuurlijk in je voordeel wanneer je een ruimte aan wil kleden, maar toch groot wil laten ogen. De dikte van het glas is 10 mm. Op zoek naar meer of andere glazen meubels? Kijk dan eens naar collectie Oceane.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 60 cm
Diepte
: 43 cm
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel Aksel ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.