0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Aksel

165,-
Productomschrijving
Salontafel Aksel is een super moderne salontafel. Deze tafel is helemaal uitgevoerd in glas. Je kunt op deze manier een bepaalde look creëren in jouw woonkamer. Een glazen salontafel is ideaal wanneer je geen grote woonkamer hebt. Een kamer oogt namelijk groter en ruimtelijker wanneer je gebruik maakt van glazen bijzetmeubels. Omdat dit geen massieve meubels zijn, lijkt jouw ruimte ‘leger’. En dat is natuurlijk in je voordeel wanneer je een ruimte aan wil kleden, maar toch groot wil laten ogen. De dikte van het glas is 10 mm. Op zoek naar meer of andere glazen meubels? Kijk dan eens naar collectie Oceane.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, (Den Haag)
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 43 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Aksel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.