0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tafellamp Leya

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tafellamp Leya vind je hieronder.
Productomschrijving
De industriële en robuuste tafellamp Leya is geschikt voor veel soorten interieurs. Zwart is namelijk een kleur die heel makkelijk te combineren is. Deze tafellamp matcht mooi met een interieur waar veel hout wordt gebruikt, maar ook met een donkere of zelfs zwarte woonstijl. Zelfs in een moderne inrichting misstaat deze tafellamp niet! In de lampenserie Leya is ook een hanglamp beschikbaar. Dit betekent dat je jouw woonkamer of eetkamer in één stijl kunt inrichten, zonder dat jouw ruimte druk overkomt. De hele serie Leya is te bezichtigen in een WOONENZO woonwinkel, maar is uiteraard ook aan te schaffen via onze webshop. Snel, veilig en makkelijk!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 48 cm
Lengte
: 16 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 16 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.