0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stoel met armleuning Bridgit

95,-
Productomschrijving

Stoel met armleuning Bridgit is industrieel én comfortabel. Om deze stoel is voorzien van een armleuning, kun je jouw armen makkelijk laten steunen. De eetkamerstoel heeft zwarte poten, wat dat industriële tintje verder doorvoert. Eetkamerstoel bridgit is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. Beide hebben een apart patroon op de leuning en zitting. Grijs en bruin doet het altijd goed bij eettafels. Op de foto's bij dit product, zie je stoel met armleuning Bridgit in twee kleuren bij eettafel Els staan. Dit is een erg goede combinatie, maar in onze ruime collectie eettafels staan meerdere eettafels die erg goed staan met stoel met armleuning Bridgit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 49 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Hoogte
: 87 cm
Armleuning
: 68 cm hoog
Diepte
: 54 cm
Zithoogte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.