0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Productomschrijving

Ligbank Paris Ottoman van WOONENZO is een chaise longue uitgevoerd met een gecapitonneerde rugleuning en een zachte zitting. Een chaise longue is ideaal om op te ontspannen. Je kunt niet alleen relaxen, maar een chaise longue of een ligbank geeft ook een echte loungesfeer en een chique uitstraling aan jouw woning. Het is stijlvol en comfortabel. Je kunt een chaise longue tegen een wand zetten, los op een vloerkleed, of bij jouw woonkamermeubels. Dit geeft meteen die elegante en vintage stijl aan jouw woonkamer. Deze ligbank is leverbaar in diverse kleuren stof, velvet en lederlook. Bekijk ook onze bijzettafels, om jouw relax-hoek compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 112 kg
Lengte
: 188 cm
Breedte
: 96 cm
Hoogte
: 88 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Ligbank Paris Ottoman.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.