2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderfauteuil Mini Renee

155,-
Productomschrijving
De schattige kinderfauteuil Mini Renee is ideaal voor de kleinsten, die zich ook groot willen voelen! De zachte zitting zorgt ervoor dat dit een comfortabele stoel is voor kinderen. Ook wel fijn: deze kinderfauteuil is makkelijk schoon te maken en te houden. Dus geen paniek wanneer er een bekertje met drinken wordt gemorst: je hebt deze kinderfauteuil zo schoon! De kinderfauteuil heeft een bekerhouder, dus je zoontje of dochtertje kan gaan zitten en haar bekertje melk of wat anders in de bekerhouder zetten. Deze fauteuil is leverbaar in vier kleuren: grijs, zwart, paars en roze. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, om jouw zithoek helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 56
Hoogte
: 69
Breedte
: 62
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.