0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Groene fauteuil Neppi

275,-
Productomschrijving
Groene fauteuil Neppi kan in elke woonkamer als stijlvolle blikvanger neergezet worden. Maar natuurlijk ook als een extra zitplek of ter opvulling van een woonkamer. Omdat dit een heel mooie fauteuil is, met een stijlvol design, kun je met deze groene fauteuil alle kanten op. De hoogwaardige textielverwerking en een combinatie van kleurontwerpen garanderen een hoog comfort. En door een perfect en uniek uiterlijk van deze groene fauteuil met metalen poten, misstaat Neppi in geen enkel interieur. Deze
groene fauteuil is in een stijlvolle, luxe groene uitvoering beschikbaar. Ideaal voor een urban, bohemien, industrieel of heel modern interieur. Groene fauteuil Neppi staat overal mooi! Kijk ook eens bij onze bijzettafels. Om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 91 cm
Breedte
: 57 cm
Gewicht
: 35 kg
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.