0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze fauteuil Scots

275,-
Productomschrijving
Grijze fauteuil Scots is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Deze fauteuil zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannend, door het uitklapbare voeteneind en de verstelbare rugleuning. Zo kun je een liggende positie aannemen wanneer je naar televisie kijkt of een boek leest. Of je hebt een stoel met voetensteun. Je kunt er in ieder geval allerlei kanten mee op! De fauteuil is compleet in lederlook doorgevoerd en heeft metalen poten. Grijze fauteuil Scots is natuurlijk verkrijgbaar in de kleur grijs, maar ook in bruin en grijs. Om jouw zithoek of relaxhoek compleet te maken, kun je ook nog een bijzettafel voor naast de grijze fauteuil aanschaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 90 cm
Hoogte
: 114 cm
Breedte
: 78 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.