0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze fauteuil Scots

245

Productomschrijving

Grijze fauteuil Scots is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Deze fauteuil zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannend, door het uitklapbare voeteneind en de verstelbare rugleuning. Zo kun je een liggende positie aannemen wanneer je naar televisie kijkt of een boek leest. Of je hebt een stoel met voetensteun. Je kunt er in ieder geval allerlei kanten mee op! De fauteuil is compleet in lederlook doorgevoerd en heeft metalen poten. Grijze fauteuil Scots is natuurlijk verkrijgbaar in de kleur grijs, maar ook in bruin en grijs. Om jouw zithoek of relaxhoek compleet te maken, kun je ook nog een bijzettafel voor naast de grijze fauteuil aanschaffen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 114 cm
Breedte
: 78 cm
Diepte
: 90 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.