0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Sevilla

325,-
Productomschrijving
Deze elegante fauteuil is een mooie toevoeging aan jouw woonkamer of zithoek. Met een fauteuil kun je uiteraard ook een nieuwe gezellige hoek creëren of een leuk aangeklede hang of gang. Zet een fauteuil met een grote staande lamp naast de stoel neer en jouw hal lijkt al compleet gedecoreerd! De fauteuil is beschikbaar in meerdere kleuren op de website. De overige kleuren en andere materialen zijn te bestellen in één van onze woonwinkels. Met deze kleuren kun je alle kanten op. Bekijk ook eens onze accessoires, om jouw zithoek compleet te maken.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.