7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Dordrecht

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Fauteuil Dordrecht vind je hieronder.
Productomschrijving
De fauteuil Dordrecht is een mooie en luxe toevoeging aan jouw interieur. De metalen poten zijn makkelijk te matchen met ieder soort vloer. Deze fauteuil is een echt statement in jouw woonkamer. Het is een vrij robuuste fauteuil, uitgevoerd in een mooi subtiel materiaal in de kleur beige.

In deze woonserie zijn ook een hoekbank, 2-, 3-, en 4-zits bank verkrijgbaar. Je kunt je gehele woonkamer dus inrichten met dezelfde soort meubels, voor een samenhangende en rustige look. Daarnaast leveren wij geheel gratis bij jou thuis.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 89 cm
Hoogte 70 cm
Diepte 90 cm
Poot 15 cm hoog
Armleuning 14 cm breed
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.