0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Productomschrijving

Deze fauteuil is een perfecte aanvulling op jouw zithoek of een gezellig hoekje in jouw woning. De fauteuil Aston heeft een speelse, ronde zitting en een draaifunctie. Je kunt deze fauteuil dus bij het raam zetten, zodat je relaxed naar buiten kunt kijken en omdraaien richting jouw woning wanneer er bezigheden zijn, maar ook in je woonkamer of thuiskantoor. Want ook daar misstaat deze fauteuil niet door het leuke design. Het is een unieke vorm en geeft een leuke sfeer in je huis. De fauteuil is leverbaar in veel verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets naar jouw smaak en interieurkleuren tussen. Daarnaast is de fauteuil beschikbaar in lederlook, stof, suède en velvet. Ook daarin kun je dus keuze maken en de fauteuil naar smaak en stijl bestellen! Kijk ook eens bij ons ruime assortiment hockers, zodat je zelf een voetensteun kunt creëren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 68 cm
Zithoogte
: 35 cm
Diepte
: 70 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 70 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.