0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Velvet stoel Mirana

95,- Adviesprijs139,- 32% Je bespaart € 44,00
Productomschrijving
Deze mooie velvet stoel is dé aanvulling op jouw eethoek. Velvet is niet voor niets zo populair nu. Het is een makkelijke manier om jouw woning allure te geven. Deze velvet stoel geeft een chique uitstraling aan jouw eetkamer of jouw eethoek. En dan maakt het al bijna niet meer uit wat voor soort eettafel erbij staat. Deze eetkamerstoelen zijn al dé blikvanger. De eetkamerstoel is beschikbaar in vele kleuren. Zo kun je altijd voor iets kiezen dat bij jouw interieur past. Ook nog op zoek naar een eettafel? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment tafels. Om de perfecte eettafel bij jouw velvet stoel te vinden!

Deze eetkamerstoel is ook verkrijgbaar in de stof microfiber, dit is ook een zachte stof, maar deze glimt niet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 57 cm
Breedte
: 48 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.