0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eetkamerstoel Mirana - velvet - okergeel (winkel only)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze unieke velvet eetkamerstoel in de kleur geel valt zeker op in jouw eethoek! Deze kleur is vrolijk, opvallend, maar ook heel mooi en chic. De kleur okergeel is een trend van de laatste tijd. Een gele eetkamerstoel geeft zeker een extra tintje aan jouw eethoek! Deze velvet eetkamerstoel is ook verkrijgbaar in grijs, roze en blauw. Leuk om te combineren met elkaar, vooral geel en blauw is een mooie match. Maar alleen maar gele stoelen zal ook voor een echte blikvanger zorgen. Shop deze velvet eetkamerstoel nu online bij WOONENZO of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 48 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 57 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.