0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stoel met armleuning Bridgit

95,-
  • Lederlook - CO_Antraciet
Productomschrijving

Stoel met armleuning Bridgit is industrieel én comfortabel. Om deze stoel is voorzien van een armleuning, kun je jouw armen makkelijk laten steunen. De eetkamerstoel heeft zwarte poten, wat dat industriële tintje verder doorvoert. Eetkamerstoel bridgit is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. Beide hebben een apart patroon op de leuning en zitting. Grijs en bruin doet het altijd goed bij eettafels. Op de foto's bij dit product, zie je stoel met armleuning Bridgit in twee kleuren bij eettafel Els staan. Dit is een erg goede combinatie, maar in onze ruime collectie eettafels staan meerdere eettafels die erg goed staan met stoel met armleuning Bridgit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Armleuning
: 68 cm hoog
Diepte
: 54 cm
Zithoogte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Breedte
: 49 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Hoogte
: 87 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.