0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel Prisma

50

Productomschrijving

Deze moderne eetkamerstoel past bij veel stijlen en kleuren eettafels. De statige stoel is uitgevoerd in lederlook, wat een stijlvolle en luxe uitstraling geeft aan een eethoek. Eetkamerstoel Prisma is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Met deze twee kleuren zit je altijd goed. Een zwarte eetkamerstoel past namelijk altijd wel bij een zwarte, witte of houten tafel. En een bruine eetkamerstoel kan altijd wel bij een zwarte, houten of Scandinavische eettafel. De stoel is uitgevoerd met donkerbruine poten. Ben je nog op zoek naar andere eethoek meubels? Kijk dan ook eens bij onze eetkamerbanken of eettafels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 43 cm
Diepte
: 51 cm
Hoogte
: 90 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.