0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Pablo

89,-
  • Microfiber - Microfiber_Bruingrijs
Productomschrijving
Deze mooie eetkamerstoel Pablo met zwarte poten is perfect voor meerdere woonstijlen. Zo is deze eetkamerstoel geschikt voor een industriële stijl, maar is deze stoel ook mooi te gebruiken in een landelijk interieur. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in twee kleuren: taupe en grijs. Je kunt dus zelf kiezen of je voor de lichtere variant of juist de donkere variant gaat. In een industrieel interieur en bij een donkere eettafel is de grijze variant natuurlijk prachtig. Maar in een wat lichter of neutraler interieur, staat de taupe eetkamerstoel heel mooi! Bekijk ook eens onze andere eetkamerstoelen of ons assortiment eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 63 cm
Hoogte
: 87 cm
Breedte
: 54 cm
Gewicht
: 7,5 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Pablo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.