0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eetkamerstoel Mila - antraciet

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Mila - antraciet vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze eetkamerstoel in antraciet is een echte musthave. De eetkamerstoel Mila is namelijk een goede combinatie tussen een stoere eetkamerstoel, maar ook een warme huiselijke. Omdat het een kuipje is, zorgt dit voor die huiselijke sfeer. Door de stof en de kleur kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Zo staat de eetkamerstoel Mila prachtig bij een neutraal of minimalistisch interieur. Maar ook in een modern interieur komt deze stoel perfect tot z'n recht. En tot slot sluit deze stoel ook prachtig aan bij een industriële en landelijke woonstijl. Shop de eetkamerstoel Mila en al onze andere eetkamerstoel nu snel in de webshop. Of bekijk alles met eigen ogen in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 59 cm
Hoogte
: 84 cm
Diepte
: 66 cm
Zithoogte
: 50 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Gewicht
: 8 kg
Te bekijken?
: Ja, in Rotterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.