0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel grijs Donna

110

Productomschrijving

Eetkamerstoel grijs Donna is helemaal gestoffeerd, op de poten na. Daardoor is dit een zeer comfortabele stoel. Het zwarte onderstel geeft het geheel een industrieel tintje. Een eetkamerstoel grijs is handig om te combineren bij eettafels of in een eethoek. Grijs kan namelijk altijd. Het kan bij een industriële inrichting, maar ook in een landelijk, klassiek of modern interieur. Bij een witte eettafel, maar ook bij een zwarte. Met eetkamerstoel grijs Donna zit je dus eigenlijk altijd goed! De kleur is grijs, maar zou ook aangemerkt kunnen worden als bruingrijs. Wat het een chique en stijlvolle uitstraling geeft. Kijk ook eens bij onze collectie eettafels, voor de perfecte eettafel bij eetkamerstoel grijs Donna.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 91 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Diepte
: 62 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 42 cm
Zithoogte
: 47 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerstoel grijs Donna.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel grijs Donna vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.