0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Flynn

80,-
Productomschrijving
Deze speelse eetkamerstoel is uniek vanwege het materiaal en de uitvoering. De voorkant is namelijk van het comfortabele materiaal microfiber, terwijl de achterkant stoer in lederlook is uitgevoerd. Door de zwarte poten is dit een heel geschikte eetkamerstoel voor aan een industriële eettafel en in een industriële, robuuste woonstijl. Terwijl de achterkant juist echt perfect is voor in een modern interieur. Met deze eetkamerstoel kun je dus werkelijk alle kanten en stijlen op! Bekijk de eetkamerstoel Flynn in één van de woonwinkels of in onze webshop. En neem ook eens een kijkje bij onze eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 7 kg
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 94 cm
Breedte
: 46 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Flynn vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.