0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Flynn - grijs

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Flynn - grijs vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze speelse eetkamerstoel is uniek vanwege het materiaal en de uitvoering. De voorkant is namelijk van het comfortabele materiaal microfiber, terwijl de achterkant stoer in lederlook is uitgevoerd. Door de zwarte poten is dit een heel geschikte eetkamerstoel voor aan een industriële eettafel en in een industriële, robuuste woonstijl. Terwijl de achterkant juist echt perfect is voor in een modern interieur. Met deze eetkamerstoel kun je dus werkelijk alle kanten en stijlen op! Bekijk de eetkamerstoel Flynn in één van de woonwinkels of in onze webshop. En neem ook eens een kijkje bij onze eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 94 cm
Breedte
: 46 cm
Gewicht
: 7 kg
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.