0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerbank Nana met rugleuning

295,-
Productomschrijving
Deze stoere eetkamerbank met rugleuning zal een echte blikvanger zijn in jouw keuken of eetkamer. Een eetkamerbank geeft een speels tintje aan jouw interieur. En zeker een eetkamerbank met een open karakter. Door de ruimte die tussen de rugleuning en de zitting vrij is gemaakt, is dit een uniek exemplaar. De zitting is comfortabel en door de rugleuning kun je prima achterover leunen en wordt je rug ondersteund tijdens het eten. Eetkamerbank Nana kan uitgevoerd worden in stof en in de kleur grijs. Liever toch een eetkamerbank zonder rugleuning, of stoelen van dezelfde serie? Kijk dan bij eetkamerstoel Nana.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 140 cm
Zithoogte
: 46 cm
Diepte
: 50 cm
Zitdiepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Nana met rugleuning.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Nana met rugleuning vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.