0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Vascos

175,-
Productomschrijving
Bureaustoel Vascos zorgt voor uitstekende comfort. Deze moderne en stevige bureaustoel is stabiel en stijlvol. De eenvoudige structuur zorgt voor rust in je interieur. De hoogte kun je aanpassen, zodat je altijd op de – voor jou – perfecte en meest comfortabele manier kunt zitten. De bureaustoel is verder voorzien van armleuningen met een zachte steun. Hierdoor heb je goede armsteunen en dat zorgt ook weer voor een betere zithouding. De bureaustoel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en cappuccino. Ga voor beige of cappuccino wanneer je een chic interieur wil creëren. Kijk ook eens bij onze bureaus, om jouw werkkamer compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 63 cm
Hoogte
: 108 cm
Breedte
: 55 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Vascos vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.