0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkruk Elvia

65,-
Productomschrijving
Barkruk Elvia is elegant en modern. Deze in hoogte verstelbare barkruk kun je dus helemaal aanpassen naar eigen wens. Zit je liever hoger of liever wat lager? Alles kan. De hoogte van de barkruk is verstelbaar tot 80 cm. De barkruk Elvia is voorzien van een chromen voet met voetensteun, waar je jouw voeten op kunt laten rusten. Op die manier ontlast je jouw lichaam. De zitting is gemaakt van kunststof en is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, wit en grijs. De neutrale kleuren dus. Deze passen altijd bij jouw bartafel, kookeiland of keuken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 33 cm
Hoogte
: 60/80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Elvia vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.