0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staande lamp Palmboom Goud

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Uniek. Leuk. Speels. Prachtig! Deze gouden staande lamp in de vorm van een palmboom is echt een one of a kind lamp. Hou jij van origineel en fun? Dan is deze staande lamp perfect voor jou! En zo heb je ook nog eens een blikvanger in huis. Deze mooie palm lamp zorgt voor zomerse sferen in jouw woonkamer en daar kun je alleen maar blij van worden. De palmlamp is ideaal voor in de hoek van een kamer, tegen een donkere muur aan. Maar tegen een lichtere muur staat de lamp ook prachtig. Dus wil je altijd de zomer in je bol? Schaf deze prachtige gouden palmlamp aan! Bekijk deze lamp in een van onze woonwinkels of in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.