0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staande lamp Misha S grijs

179.95,-
Productomschrijving
Deze stoere lamp is perfect voor in een industrieel of een robuust interieur. Door het donkere kleur- en materiaalgebruik is dit een erg stoere lamp. Én een mooie eyecatcher naast jouw meubels of in de hoek van de kamer. Dit is de kleine variant van de staande lamp Misha. Mocht je dus een studio, studentenkamer of een kleine woning hebben, dan is dit een zeer geschikte staande lamp.

Interesse in deze lamp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze lamp is namelijk enkel voorradig en beschikbaar in één van onze woonwinkels.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Staande lamp Misha S grijs vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.