0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Staande lamp Dior

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Staande lamp Dior vind je hieronder.
Productomschrijving
De staande lamp Dior komt uit de populaire lampenserie die helemaal van metaal is. Stoer, industrieel en toch chic. In deze serie is ook een hanglamp beschikbaar. Vind je het mooi om al jouw verlichting in dezelfde stijl en sfeer te hebben, dan is dit zeker een aanrader! De staande lamp Dior zal iedere woonruimte een flinke boost geven. Zet deze naast of bij jouw bank, tv-meubel of in de hoek van jouw eetkamer en de ruimte lijkt helemaal af gestyled! Shop de staande lamp Dior nu online bij WOONENZO of ga langs in een woonwinkel. En bekijk ook zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 16 cm
Breedte
: 16 cm
Hoogte
: 135 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.