0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Spiegel Solana messing

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Spiegel Solana messing vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze speelse en unieke spiegel zal een echt statement zijn in jouw woning. Leuk ter decoratie en door het gouden kleurgebruik is het ook een chic item.

Interesse in deze spiegel? Neem contact op met de klantenservice. Dit is namelijk een item dat enkel in (één van) de woonwinkels op voorraad is.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.