0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Spiegel Farah goud

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Spiegel Farah goud vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze spiegel is chic en stijlvol. Naast dat een spiegel altijd handig is om te hebben, is deze ook nog eens mooi en daarom decoratief. Hang deze spiegel naast andere wanddecoratie en je hebt zo een gezellige en mooie muur!

Interesse in deze spiegel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij hebben deze spiegel namelijk enkel voorradig en beschikbaar in (één van) onze woonwinkels.

De afmetingen van deze spiegel zijn: lengte 4,5 breedte 39,5 en hoogte 39,5 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.