0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tweepersoonsbed Gose

129,-
  • Spaanplaat - MS_White - 160 x 200 cm
Productomschrijving
Het tweepersoonsbed Gose is een rustiek, landelijk én modern bed. Gose past namelijk in al deze stijlen prima thuis. De kleur wit zorgt bij dit tweepersoonsbed voor een rustig tintje, waardoor je helemaal los zou kunnen gaan met decoreren. Maar je zou het ook heel rustig kunnen houden door neutrale kleuren te gebruiken. De afmeting van bed is 160 x 200 cm, dus net wat groter dan een twijfelaar maar niet zo groot als een kingsize. Gose is één van onze favoriete series, mede door de prijs-kwaliteitsverhouding. In deze serie zijn naast het tweepersoonsbed onder andere verschillende kledingkasten, een complete slaapkamer en nachtkastjes beschikbaar. Je zou er dus voor kunnen kiezen de gehele slaapkamer in dezelfde stijl in te richten. Dit bed wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 167 cm
Gewicht
: 52 kg
Hoogte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Den Haag
Diepte
: 205 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tweepersoonsbed Gose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tweepersoonsbed Gose vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.