0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Togo

895 Adviesprijs1140,- 22% Je bespaart € 245,00
 • Bed 160x200 Togo
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 160 x 200 cm
 • Grijze kledingkast Togo
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 230 x 215 cm
 • Nachtkastjes Togo (set van 2)
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 47 x 41 cm

Productomschrijving

Houd je van landelijk en is strak en simpel jouw ideale interieur? Dan is de Togo perfect voor jou. Deze landelijke complete slaapkamer is helemaal afgewerkt. Door het hout krijg je meteen dat warme gevoel. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je je dan in een 'cabin in the woods' waant. Je zult iedere keer dat je in jouw slaapkamer komt, verbaasd zijn dat je voor zo'n lage prijs, zo'n complete en mooie set hebt gekocht. Leg een mooi donker kleed neer voor een romantische sfeer, of houd het luchtiger en plaats lichte decoraties en tapijten. Deze slaapkamer komt met LED-verlichting. De meubels van deze serie zijn ook los verkrijgbaar.

De complete set bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en een kledingkast

Let op! Excusief lattenbodem en matras

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Togo .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Togo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.