0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Borba (schuifdeurkast)

435,-
  • Bed hout Borba (inclusief 2 nachtkastjes)
    Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
Productomschrijving
Een van onze bestsellers is de Borba complete slaapkamer. Deze mooie natuurlijke slaapkamer is compleet. Dat wil zeggen: je krijgt bij deze set een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), twee nachtkastjes en een kledingkast met schuifdeuren die in twee afmetingen kan. Door die schuifdeuren kun je jouw bed pal naast de kledingkast zetten, zonder dat dit problemen met het openen oplevert. Voor een meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in grotere afmetingen, mocht deze kledingkast niet groot genoeg zijn voor jou of jouw slaapkamer. Deze complete slaapkamer is het best te decoreren met natuurlijke en neutrale kleuren. Kijk bij onze dekbedovertrekken voor mooie witte of zwarte covers voor over jouw bed, om die natuurlijke, warme look compleet te maken.

LET OP! Alle bedden zijn exclusief matras en lattenbodem
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Borba (schuifdeurkast).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Borba (schuifdeurkast) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.