0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje zwart Standard

125,-
  • Inari - Inari_zwart_100
Productomschrijving
Het nachtkastje zwart Standard is een luxe nachtkastje, maar daarnaast ook neutraal. Ideaal wanneer je een drukke slaapkamer hebt of slaapkamermeubels in verschillende kleuren. Een nachtkastje in zwart brengt namelijk rust en eenheid in jouw slaapkamer. En deze kleur is makkelijk te combineren en te matchen. Je hoeft dus geen rekening te houden met jouw kamerlamp, jouw decoratie of wat dan ook. Bij een nachtkastje zwart kan alles! Dit nachtkastje is uitgevoerd met een lade, waardoor er genoeg opgeborgen kan worden. Het nachtkastje zwart Standard is óók leverbaar in verschillende kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Of bekijk ook eens onze andere meubels voor de slaapkamers in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 37 cm
Gewicht
: 15 kg
Breedte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.