0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Matras Premium (pocketvering)

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 480,- 349,- 28%
  • 160 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
Productomschrijving
Dit pocketvering matras is uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit schuim en vilt en beschikbaar in meerdere afmetingen

Dit premium matras zorgt voor een fantastische nachtrust, zodat je de gehele dag door profiteert van je nacht! Het premium matras heeft een zilveren hoes met extra grijze bies aan de zijkant. En is uitgevoerd in donzig watt, goede kwaliteit 5 cm T30 schuim en 5 cm T3 vilt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 140/160/180 cm
Matrastype
: Pocketvering
Matrasdikte
: 24 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Matras Premium (pocketvering).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Matras Premium (pocketvering) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.