7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienerbed Reverse

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kinderbed Reverse is ideaal voor jongens én meisjes. Dit bed heeft namelijk twee omkeerbare panelen, met aan de ene kant rode randen en de andere kant blauwe randen. Zo kun je de kleuren altijd aanpassen naar wat jouw zoon of dochter wil. Dit moderne bed is rustig en wit en past dus in ieder slaapkamerinterieur. Let op! Dit kinderbed komt exclusief een matras, een lattenbodem en de onderlade die op de afbeelding te zien zijn. In de serie Reverse zijn nog een bed en een complete slaapkamer verkrijgbaar. Jouw kinderslaapkamer decoreer je met onze schilderijen. Let op: dit kinderbed komt exclusief matras en lattenbodem.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 202 cm
Breedte 95 cm
Hoogte 80 cm
Gewicht 23 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.