0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Traagschuim Hoofdkussen

44,95 15 67% Je bespaart € 29,95
Productomschrijving
Dit ergonomisch verantwoord hoofdkussen zorgt voor de perfecte ondersteuning van jouw lichaam. Zo vormt dit kussen zich naar jouw lichaam daar waar jouw lichaam het nodig heeft, waardoor jouw schouders, nek en rug het beste ondersteund worden. Daarnaast zorgt dit kussen ervoor dat jouw lichaamstemperatuur op de best mogelijke temperatuur is voor het optimale slaapcomfort. Door dit reguleren kan dit traagschuim hoofdkussen ook het slaapzweet afvoeren. Bekijk ook eens onze matrassen, om jouw slaapcomfort helemaal compleet te maken.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.